Delen vinden we super lief

weekoverzicht Deze tweede week van januari was het weer een gevalletje van: fullspeed in de 6e versnelling. De feestdagen liggen achter ons en nieuwe uitdagingen en plannen liggen op de loer. Als ik ons weekoverzicht deze week bekijk, was het aardig ren en vliegwerk, maar vooral met activiteiten die heel veel energie gaven…

Maandag 8 januari

De dag begon hectisch, druk en ietwat gestrest. De kindjes werkten niet helemaal mee en ook op de crèche bleef ik te lang hangen. Ach, soms moet ik er ook gewoon wat meer tijd voor uittrekken. Dan geniet je net iets meer van de glimlach op de achterbank en het praatje met de leidsters!

Op kantoor dook ik gelijk in de lopende projecten, maar niet voordat het bureau van mijn lieftallige collega Caja versierd werd. Feestje zijn er om te vieren en daar hoort een cadeautje. Het werd een gelukskoekjesmix-deeg. Voor ik het door had, was het 5 uur en ronde ik de dag af. Toen zag ik dat ik gewoon  2 keer een oproep gemist had van mijn zwager….

Tof nieuws

Toen wist ik eigenlijk genoeg! Met trillende hand belde ik terug. En ja hoor, mijn zusje was die middag bevallen! Hooray!! Beter nieuws kon ik die middag niet krijgen. Happy, tranen van geluk en met blijdschap scheurde ik naar huis. Sport zat er dus weer niet in! Maar boeien, er is nieuw levensgeluk geboren. Kay kon helaas niet mee.

weekoverzicht babynewsDie avond hadden we namelijk twee marktplaats afspraken ingepland voor de verkoop van de Bugaboo en AH-Online zou de boodschappen droppen. Olivier wilde dolgraag zijn neefje(s) zien en nam de honneurs waar. Het 10-dagen kraampakket vol cadeautjes ging mee en al snel kon ik mijn 4 uur oude neefje David ontmoeten. Hij was nog ietwat onderkoeld, waardoor ik niet kon knuffelen. maar wow, wat ben ik trots op mijn zusje. Ze is gewoon in 1,5 uur bevallen. De kersverse ouders lieten we snel weer alleen, ook omdat kleine Olivier met zijn neefjes begon te rellen.weekoverzicht januari

Dinsdag 9 januari

Soms heb je van die dagen dat je energie level tot het nulpunt is gedaald. Projecten gingen niet door, vervelende telefoontjes. Toch was er een lichtpuntje, want ik kreeg een te leuke SMS van een mede mama blogster Mirjam van meervanmir, die samen met Linda van mamaliefde de bloggerstour organiseert tijdens de 9-maanden beurs. Ze vroegen me om mee te gaan met de bloggerstour.weekoverzich chocolade

Super dat ze aan mij dachten en heb na wat heen en weer gebeld en geregel kunnen bevestigen dat ik bij de mama bloggers squad aansluit. Zo leuk om de beurs, partners & stands met mede-bloggers te bezoeken. Op deze manier hoor je veel ins & outs over de leukste merk die op dit “Mommy-To-Be walhalla” aanwezig zijn. En als extra blij-maker kreeg ik deze chocolaatjes toegestuurd van comptoir de cacao Zo niet goed voor die trilbillen van me, maar oh, boy zo lekker! Het was dan ook beter om het bij het koffiezetapparaat neer te zetten op mijn werk…

Woensdag 10 januari 

De woensdag stond in het teken van het persevent bij Nickelodeon, waar we voor uitgenodigd waren. Het was een groot succes en we kregen een warm onthaal van de organisatie en Kim Kotter. Gastblogger Denise heeft er een prachtig verhaal over geschreven en je kunt ook een kijkje nemen achter de schermen in de video impressie:

Gerelateerde blog: Shimmer & Shine ontmoet je niet elke dag: Nick Jr. & Kim Kötter nodigen ons uit!

weekoverzicht jumboTe gek om meer te horen over het verhaal achter Shimmer & Shine. Voor mij lag er bakken met werk klaar en kon me hier volledig op richten nadat ik Yvette af had gezet bij haar vriendinnetje. Maar niet voordat ze eerst een bloemetje kocht voor haar beste vriendin. Goed voorbeeld doet volgen zeg ik dan maar ;-D Ik kom eigenlijk ook nooit ergens met lege handen. Dat meisje wordt al zo (eigen-)wijs en groot. Daar kan ik echt van genieten. En ook als ik haar zo in de weer zie met een leeftijdsgenootje. Veel geknutsel, ge-klei & gegiechel later, haalde ik haar op, samen met Lucas en Olivier .

Altijd prijs

Die avond was ook de uitslag van de staatsloterij. Van de cheque die we gewonnen hadden met de kerst wensboom actie waar ik vorige week over vertelde, kochten we een staatslot. We zijn er helaas geen miljonair mee geworden. We konden dus niet chique uit eten en ging dus maar verder met stampotten maken ;-D. Het is wel fijn om wat kant en klaar in de koelkast te hebben staan voor hectische dagen. Kon ik ook eindelijk die award-winning rookworst van Oma van Slagerij van Broekhuizen proeven die nog in de diepvries lag.

Donderdag 11 januari

Die avond na mijn werk, stond ik op scherp. Kay had een Aprés -ski feest op zijn werk waardoor ik de kids onder mijn hoede had en het spitsuur in m’n uppie kon tackelen. We hebben er een uitgebreid bedritueel van gemaakt. Ik liet me niet gek maken en heb overal extra veel tijd voor uitgetrokken. Vooral het voorlezen duurt langer zodat ze rustig en relaxed in slaap vallen. Veel favoriete (prenten) boeken zijn van uitgeverij Meis & Maas.  (thanx Amanda van Kiddowz voor de leuke ontdekking) Het favoriete boek van de kinderen is momenteel: Waar is de zeester ?

Voor ik de tijd had om op de bank te ploffen, kwam vrolijke Frans (mijn man) binnen. Hij had het leuk gehad en vertelde voluit over de avond. Zo vertelde dat hij op de twitterfeed van zijn neef zag dat Blaudzun in Paradiso speelt. Hoe leuk om hem live te zien spelen. De volgende ochtend zat hij er dan ook klaar voor om kaarten te bestellen. In mei is het zover, hooray!Blaudzun

Vrijdag 12 januari

sushiDe week vloog voorbij! Die dag was het de laatste dag van onze leuke, lieve stagiaire Alissa. Ik ben zo slecht in afscheid nemen. Na zoveel samengewerkt te hebben ga je om elkaar geven. Om haar te bedanken besloot ik haar te trakteren op Sushi. Alissa is een topmeid die Oriëntaalse talen en communicatie in Maastricht studeert. Ik heb persoonlijk veel van haar mogen leren. Zo wist ik niet wat “Ombre” betekende en voor haar komst had ik geen idee wat een “mime” was. Ik ben immers nooit te oud om te leren 😀

Ze vertelde me zelfs dat sushi “arme lui voedsel” is, omdat Japanners rijst meenemen naar hun werk en in nori rollen rolden om te conserveren. Ik geloofde haar niet, maar als een brave stagiaire betaamt, ging ze het nog even checken haha. Goedzo, luisteren naar de baas ;-D

Zaterdag 13 januari

Dit was geen weekend van niks doen en achteruit hangen. Mijn moeder ligt al een tijdje in het ziekenhuis met een longontsteking en heeft zelfs haar pasgeboren kleinzoon noghardenberg ziekenhuis niet kunnen knuffelen. Ik kon niet anders dan met heel veel bloemen haar kant uit te gaan. Dat er bezoek uren waren, had ik even geen rekening mee gehouden, waardoor ik de tijd efficiënt werd overbrugd. Het cadeau pakket voor mijn zwangere-vriendinnetje in Turkije kon bij haar mamsie worden afgeven en daarna werd Hardenberg-city onveilig gemaakt. Dat was niet goed voor mijn portemonnee, ouch…  Hier heb ik het namelijk het kledingmerk Juffrouw Jansen ontdekt. Door de eenvoud en kleur helemaal mijn ding.

Mijn moeder was zichtbaar aan de beterende hand. Ze maakte al veel grapjes en heeft veel plezier met de hartelijke verpleegkundigen. Het is wel eng hoor als je nauwelijks lucht krijgt. Nu ik zonder kinderen op pad was, maakte ik ook nog even een pit-stop bij mijn vader. Altijd gezellig om bij te kletsen, maar omdat hij visite had, ging ik snel op huis aan. Ik miste mijn kleintjes en man. neefje geboorte newborn

Zondag 14 januari

weekoverzicht

Die ochtend kon ik dan ein-de-lijk weer knuffelen met David, mijn pasgeboren neefje. Dat jochie is toch om op te vreten. Ook Yvette was op slag verliefd en wilde ook wel graag een zusje erbij, haha de grapjas.

De zondag sloten we af bij vrienden in Rotterdam. Ik kan er zo blij van worden om dierbaren weer na lange tijd te zien. Ik hoop overigens wel dat we weer mogen terugkomen, aangezien ze hun nieuwe huis net grondig hadden verbouwd en ik kon horen dat de kinderen daar boven ook mee bezig waren haha. “Nee hoor mam, we waren piraat aan het spelen” antwoordde Olivier guitig toen ik vroeg of ze de kamers wel heel hadden gelaten.

Het was een heerlijke week en we zijn die avond vooral vroeg naar bed gegaan. Voornamelijk om weer opgeladen de week te kunnen beginnen. Staat er bij jullie iets tof op de planning aankomende week?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzicht #1 

Weekoverzicht #2

 

 


Delen vinden we super lief