Delen vinden we super lief

Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen… tot snel! De theatervoorstelling “ Pipo en de Piratenprinses” is in de prachtige Leidse Schouwburg in première gegaan. En voor we het door hadden, werd het afgesloten met deze fameuze woorden…. Het was zo leuk dat de tijd voorbij vloog…

Het betreft de allernieuwste productie van ‘Van Hoorne Entertainment’ met o.a Mitch Blaauw als Pipo de Clown en Liset Vrugteveen als Mammaloe. Klukkluk wordt gespeeld door Joris Gootjes en Simon Zwiers speelt met verve de rol van de Dikke Deur.

Samen met de drie allerleukste blije, stuiterballen ben ik naar Leiden gereden en hebben we in de Leidse Schouwburg genoten van deze nieuwste productie die feestelijk in première is gegaan. Kijk & Lees je mee…..Pipo en de Piratenprinses

Sapperdeflap, Pipo in actie op de bühne

Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk, reist Pipo de hele wereld af in zijn wiebelende Pipowagen. We volgden hen al op de voet bij de succesvolle tv-serie op RTL Telekids. En nu konden we dan eindelijk de gloednieuwe familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’ in het theater bewonderen.

We hebben genoten van deze muzikale theatershow waarin Pipo, Mammaloe, Klukkluk, de Dikke Deur en de Piratenprinses schitterden. Samen met kleine Olivier (5), Yvette(3,5) en ons nichtje(3), zijn we naar Leiden gereden voor een feestelijke middag. We keken er enorm naar uit en hadden de feestelijke kleding al klaar liggen.Pipo en de Piratenprinses

Première Pipo en de Piratenprinses

Bij de prachtige schouwburg werden we opgewacht door de grootste vriend van Pipo; zijn ezel Nononono. Dat was een leuk fotomoment, al vonden de kindjes het zichtbaar spannend.

Hij snuffelde namelijk even aan de oren waardoor Yvette gelijk in mijn armen dook. Mammaloe wachtte ons binnen op met eigen gebakken appeltaartjes, waardoor ze even kon bijkomen van de schrik. En uiteraard hebben we ons laten schminken en doken de kinderen gelijk aan de tafel om de kleurplaat van de wiebelende huifkar van het komische duo in te kleuren. Het was een warm onthaal en de kinderen keken al nieuwsgierig om zich heen of ze Pipo al ergens spotten.

Het verhaal van “Pipo en de Piratenprinses”Pipo en de Piratenprinses

We geven uiteraard niet al te veel weg van het verhaal. Dit moet je echt zelf gaan bewonderen, het is zo vrolijk en leuk. Het decor is kleurrijk, de liedjes zijn opzwepend en aan het einde van de voorstelling zaten we te zwingen in de zaal. De voorstelling staat garant voor een gezellig familie uitje! Een vrolijke musical waar ook het publiek bij betrokken wordt. De interactie met het publiek en de leuke grapjes zorgen ervoor dat je heel snel in het verhaal kruipt.

Eerlijk

Ik vroeg mijn zoontje(5) wat hij er van vond: “Alles was leuk, mama, maar de circusdirecteur is echt heel stout” Kleine Yvette(3) vond sommige momenten heel spannend, vooral als het wat donkerder werd op het podium en in de zaal. Dit was echter zo voorbij toen ze weer vanuit volle borst mee begonnen te zingen met de vrolijke melodietjes en liedjes. De drie kindjes straalden van oor tot oor en dansten & swingden nog heel lang na.

Pipo is leuk en samen met Mammaloe maken ze de wereld vrolijker en mooier. Zelfs toen we weer richting de auto liepen raakten ze niet uitgekletst. Tijdens de terugreis naar Amsterdam hebben we nog even het verhaal geanalyseerd en een ieder had een eigen versie van het verhaal en vulden elkaar heerlijk aan.

Ons nichtje was nog onder de indruk van Nononono, de ezel en was maar wat blij met haar eigen Pipo ballon. Yvette zat lekker te chillen naast me en vroeg me wijs; “Maar mama, waar slaapt de ezel nu dan?” En kunnen we een keertje slapen in een huifkar?….

Afterparty Première “Pipo en de Piratenprinses”Pipo en de Piratenprinses

Na de show mochten de kinderen op de foto met de cast van Pipo en de Piratenprinses. Ik heb mijn best gedaan om de kids te verkleden als circusartiest, maar zoals echte eigenwijsjes, hadden ze daar vandaag niet veel zin in. Mijn tas was voor de zekerheid gevuld met clown attributen, maar die wilden ze niet op of aan doen. “Nice try mama!” Het mocht de pret niet drukken, de show was dermate populair bij de kleintjes dat er na de show wel naar de hoed en strik werd gevraagd.

Fotomoment

De rij voor het fotomoment was iets te lang om met drie jonge kindjes in te wachten. Zoonlief had daar geen zin in en tsja elke moeder kent dat, dan is geen enkele rij te volharden. We besloten om in de foyer wat te drinken en dankzij de aangeboden snoepjes, kregen de meiden weer een glimlach op hun gezicht. Want die wilden wel heel graag op de foto met de Pipo, Mamaloe, Klukkluk en de Piratenprinses. We kregen een heel warm welkom in Leiden en hebben genoten van de voorstelling, de afterparty en alle extraatjes die de organisatie voor ons hebben georganiseerd.

Videoimpressie

Meer informatiePipo en de Piratenprinses

Ben je nieuwsgierig geworden naar de theatervoorstelling van “Pipo en de Piratenprinses”? Wij vinden het echt een aanrader. Ik ben weer van Pippo gaan houden en we gaan het zeker terug kijken op TV.

Pipo beleeft alweer lange tijd spannende avonturen in de nieuwe tv-serie waar wij al enige tijd fan van zijn! Samen met zijn vrouw Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar plekjes om hun circusvoorstelling te spelen. En zoals we gewend zijn, zorgt de Dikke Deur altijd weer voor extra avonturen.

De theatervoorstellingen “Pipo en de Piratenprinses” zijn tot en met juni te zien in verschillende theaters. Daarna is er even een zomerstop en na de zomervakantie pakt de cast de draad weer op!

Laat je ons weten als je geweest bent!? En extra leuk, ga verkleed! Als je verkleed komt als circusartiest en mee doet aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd, maak je kans op een hele leuke verrassing. En blijf ook zeker na de voorstelling even in de foyer hangen voor een uitgebreide Meet & Greet met Pipo en zijn vrienden.

Tickets & info via www.PipodeClown.nl.

Lees ook: Lachen is gezond, Stichting lach voor een dag neemt het verdriet even weg

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

Pipo en de Piratenprinses

 

 

 


Delen vinden we super lief