Delen vinden we super lief

Met het Stuff-A-Loons Maker Station ging er een wereld voor me open! Je maakt eenvoudig je eigen prachtige gevulde ballon in een paar simpele stappen. Een hele toffe vondst die ik graag met je deel. Een origineel cadeautje geven is nu zoveel leuker!

Celebrate!

Opblazen, vullen en vieren maar! Je kunt de meegeleverde decoratie gebruiken, of vul de ballon met je eigen toffe spulletjes. Hiermee kun je een persoonlijke ballon creëren, of een ballon met een thema maken! Voor een ‘Sweet 16’ feestje, een huwelijks cadeau een babyshower een giveaway op een kinderfeestje, of een relatiegeschenk. Origineel, tof en echt een aanrader!

Top of flop?

Ok, ok, de eerste ballonnen hadden wat voeten in aarde. We bliezen de ballonnen te hard op waardoor er eentje ontplofte met confetti en al, eentje liep leeg omdat we er een kaneelstokje in deden (geen scherpe items, dat is een no-go) en een laatste advies; rek je ballonnen even op voor je ze gaat vullen. Na de tweede ballonnen kregen we door hoe het werkte en maakten we tig toffe items! Inmiddels hebben we een refil set bij besteld. Het is zo leuk om te doen en altijd een goed idee om diverse ballonnen op voorraad te hebben voor een spontaan cadeautje!

Je kunt echt alle kanten op met de Stuff-A-Loons. Als je onderstaande TV commercial bekijkt, krijgt je gelijkk een goed idee van dit originele product. We hebben inmiddels al vele toffe creaties gemaakt en keer op keer zijn de ontvangers reuze enthousiast!

Video commercial Stuff-A-Loons Maker Station!

Inhoud Stuff-A-Loons Maker Station: 1x handleiding | 12x transparante ballonnen | 6x herbruikbare clips | 2x glitter |2x confetti | 2x gekruld lint | 10x mini ballonnen | 4x standaarden

Ballonnnen vullen met geld

Een originele manier om geld te geven is in een ballon! Het enige wat je hoeft te doen is de ballon vullen met confetti, strikjes en versieringen inclusief het geldbedrag. het is ook leuk om het geld in ee miniballon i nee ballon te stoppen.

Je kunt echt spectaculaire cadeau ballonen maken met de Stuff-A-Loons Maker Station! waarmee je echt de show steelt. Zoveel leuker om te geven dan een eenvoudig kaartje. Wij zijn fan!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief