Delen vinden we super lief

De Thule Aion tassen collectie springt in het oog doordat het een veelzijdig design combineert met duurzame, gerecyclede materialen. Het zijn tassen die je eenvoudig kunt gebruiken in het dagelijks leven en ook tijdens de verre avonturen die op de planning staan. Of het voor outdoor activiteiten, sport, of voor je werk ingezet zal worden, voor alle momenten in jouw leven is er een Thule Aion tassen match. Voortaan loop ik er classy bij met mijn rolkoffer en sling bag! En dan heb ik het nog niets eens over het gebruiksgemak gehad!

Thule aion tassen collectie, thule, duurzame tassen
De Thule Aion rolkoffer was ideaal voor onze citytrip naar Stockholm en ook voor een bezoek aan Arctic Batch in Zweden

Features

Iedere tas uit deze milieubewuste collectie is met name ontworpen voor een actieve levensstijl. De duurzame en waterafstotende buitenstof kan heel goed tegen een stootje en heeft een slim doordachte indeling met afzonderlijke compartimenten. Je schone en vuile kleding is eenvoudig te scheiden en af te sluiten. Zelfs aan je natte of bezwete kleding is gedacht en kun je veilig apart houden van de schone items. Ideaal voor een volgende city trip, staycation, of uitstapje.

Eigenschappen van de Thule Aion

 • Speciaal voor een actieve levensstijl
  De Thule Aion tassen hebben een unieke indeling om alledaagse benodigdheden te kunnen scheiden van vuile of vochtige sportartikelen. Op de foto hieronder zie je dat echt overal aan is gedacht voor een optimaal gebruiksgemak!
thule aion tassen collectie, thule, duurzame tassen
 • Modulair ontwerp.
  Door de tassen te combineren wordt de functionaliteit nog veelzijdiger. De Thule Aion sling heuptas kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als heupriem, of cross-over, dat vervolgens gecombineerd kan worden met de Thule Aion rugzak.
thule aio
Alle Thule Aion-tassen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en bluesign®-gecertificeerd, een strikt criterium dat de bescherming van werknemers, consumenten en het milieu garandeert.
 • Gerecyclede materialen.
  Het buitenmateriaal, de voering en de mesh zijn gemaakt van gerecyclede materialen en elke tas is bluesign®-gecertificeerd Hiermee waarborgt Thule de bescherming van de makers, consumenten en het milieu. Thule geeft om onze planeet en wil dit zo sterk mogelijk uitdragen met de bluesign® gecertificeerde producten.
thule aio
 • Duurzaam en waterbestendig.
  De tassen zijn gemaakt van zeer duurzaam en waterbestendig gewaxt canvasmateriaal, vrij van giftige PFC’s. Deze duurzame stof ontwikkelt een look die er nog beter uitziet naarmate hij ouder wordt. Daarnaast is het materiaal, zijn de ritsen en compartimenten van zeer sterke kwaliteit. Dit zijn producten die de wanderlust absoluut activeert.
Elke tas in de Thule Aion tassen collectie heeft een veelzijdig ontwerp waarmee je één tas kunt gebruiken voor verschillende activiteiten. Ook kun je tassen combineren zoals de heuptas en rugtas. Met de compressiezakken benut je de inpakruimte helemaal optimaal!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief