Delen vinden we super lief

BiOBUDDi is met hun missie en mooie speelgoed altijd al een grote favoriet bij ons thuis. En nu ze met mijn all-time favoriete speelgoed uit de jaren tachtig komen, gaat mijn hart sneller kloppen. Dit is een must-have voor kinderen, iets waar ze uren mee zullen spelen… tenminste als ze maar een beetje op deze moeder lijken wel.

Domino 360 zijn gloednieuw speelgoedsets die zijn gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Domino time

Domino’s zijn altijd al favoriet geweest onder kinderen en zelfs oudere generaties spelen er nog steeds mee (Toegegeven, ook ik.) En laten we wel wezen dat met de komst van duurzame, milieuvriendelijk gemaakte dominostenen het speelplezier nóg groter wordt. De Biobuddi dominostenen zijn gemaakt van een, anders onbruikbare residu van de verwerking van suikerriet. Dit maakt het geweldig speelgoed zonder een grote CO2-voetafdruk achter te laten!

BiOBUDDi’s biologisch speelgoed worden in Nederland geproduceerd. Dit is niet alles! De dominostenen worden duurzaam geproduceerd uit een zijstroom van de suikerrietverwerking.

De BiOBUDDi speelsets zijn groot gemaakt met meer dan 150 dominostenen zodat je er alle kanten mee op kunt. Hiermee kun je banen maken van meer dan 5 meter lang (ongeveer 16,4 voet voor de mensen die voeten gebruiken)! Er zijn veel verschillende dingen die je kunt doen met zoveel dominostenen, waaronder het bouwen van een baan die omhoog en omlaag gaat. De kinderen hebben al diverse variaties gemaakt bij ons in de woonkamer en steikem speel ik zelf ook af en toe mee!

dominostenen, biobuddy
Opperste concentratie

Bouwwerken

In de dozen zitten gebouwen van FSC-karton die je in elkaar kunt zetten zodat je hier op en rondom dominostenen kunt neerzetten. Het karton is net als de dominostenen volledig CO2-neutraal, wat betekent dat het ook geen ecologische voetafdruk achterlaat. Duurzaam speelgoed dat echt op de teokomst gericht is!

Het kasteel is gemaakt van karton dat FSC goedgekeurd is. Het complete product wordt in Nederland CO2 neutraal geproduceerd. Hoe geweldig is dat?

Er zijn verschillende sets verkrijgbaar: Domino Castle, Domino Space en Domino City. Bij elke set zitten 10 beeldjes om het spel compleet te maken.

Eurekakids x BiOBUDDi !

BiOBUDDi en Eurekakids hebben hun krachten gebundeld en hebben drie verschillende sets uitgebracht voor de Eurekakids play bio-collectie.

Deze drie sets zijn: blokken maken, vrachtwagenblokken en vliegtuigblokken. de sets verschillend van elkaar en biedt veel speelplezier! Zoals je van alle BiOBUDDi producten kunt verwachten, zijn ook deze volledig duurzaam gemaakt van hun gepatenteerde materiaal en hebben ze ze die kenmerkende BiOBUDDi-set magie!

2023 Town collectie

IN 2023 krijgt de BiOBUDDi politiecollectie een opfrisser qua kleur. Daarnaast brengen ze ook twee volledig nieuwe producten uit, een brandweerwagen en politieachtervolging!

Kleuters zullen het geweldig vinden om verhalen te bedenken door middel van fantasiespel met de eenvoudig te bouwen producten. Ik zie het al voor me hoe kleine kinderen de politieagenten in hun politieauto naar buiten helpen zoeven met sirenes om de op de vlucht geslagen boef te vangen! Leuk voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief