Delen vinden we super lief

buitenspelen, oerrr, natuurmonumenten, gezondheidsvoordelen

Het boek van OERRR ligt in de winkels en ik kan je verzekeren dat je daar blij van zult worden en je kinderen al helemaal. Het staat boordevol tips, weetjes en uitjes voor gezinnen die buiten op avontuur willen. Toen we het ontvingen lag het gelijk opengeslagen op tafel en gingen de kinderen de eerste opdracht selecteren die ze als eerste gingen uitvoeren. Het staat echt vol zeer originele activiteiten.

OERRR

Rennen in de tuin, springen, rollen in het gras, klimmen in een boom – het zijn momenten van puur geluk dat OERRR, het jeugdprogramma van Natuurmonumenten bij kinderen naar boven wil brengen. Ze willen alle kinderen in Nederland de natuur laten ontdekken en onvergetelijke avonturen laten beleven. Het boek van OERRR maakt van elke buitenactiviteit dan ook een avontuur en vinden het boek een echte aarnader. Je hoeft echt geen grote achtertuin te hebben om de natuur te ontdekken, of zelfs een handje te helpen. Het is een leerzaam, fun en kleurrijk boek waar ik je heel graag op wijs!

Het boek van OERRR
Het boek van OERRR | 150 tips, weetjes en uitjes voor gezinnen die buiten op avontuur willen | Natuurmonumenten | 9789043923774 | €20,- |

Lokroep van de natuur

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat al 10 jaar inspireert om de natuur te ontdekken. Het boek van OERRR is een lokroep van de natuur en staat bomvol leuke ideeën, tips en inspiratie om naar buiten te gaan en het avontuur aan te gaan.

Het boek zal je kind(eren) extra stimuleren om in die boom te klimmen, modder op hun zus te smeren, een spannende speurtocht te bedenken of de natuur in hun eigen omgeving te helpen. Want de natuur is nooit hetzelfde en altijd bijzonder. Het is gezond en maakt kinderen blij, creatief en zelfverzekerd! Met dit Oerrr boek in de hand zie je ze creatief in de weer gaan, echt onwijs tof!

Het boek is opgedeeld in:

Speelnatuur! – Ga op ontdekking in de Speelnatuur van OERRR; ruim 15 unieke locaties waar je de natuur kunt ruiken, voelen en proeven. Een uitje voor het hele gezin.

Naar buiten! – Leer allerlei leuke spelletjes voor in de buitenlucht, zoals bingokaarten voor het herkennen van bloemen en vogels.

Maken! – Leer wat je allemaal kunt maken van veren, bladeren, takken en andere prachtige natuurschatten.

Help mee! – Ontdek hoe je de natuur en zijn dieren kunt helpen. Egels, bijen, vogels… ze kunnen allemaal wel wat hulp gebruiken

Het boek van OERRR

Tot slot

Een boek waar we ook heel blij mee zijn is Een tuin vol met vogels. Als je dol bent op de natuur ook echt een aanrader. Mijn zoontje doe ik er een groot plezier mee om eropuit te gaan en door zulke informatieve en ook eductieve boeken, stimuleer ik dat maar al te graag. De oudste heeft zelfs zijn spreekbeurt gehouden over de egel, dat echt uit zichzelf kwam.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief