Delen vinden we super lief

moederschap in Frankrijk, sophie la giraf

fashion accessoire van iedere Parisienne is toch echt wel een literair boek, naast een café en stijlvol outfit. Less is more geldt voor de Française. Het gevoel voor stijl zit er bij de Fransen eigenlijk al heel vroeg in waarbij op alles wordt gelet. Ook baby’s zijn al op zeer jonge leeftijd gewapend met een heus stijlicoon. Al 50 jaar is het girafje Sophie de Giraf het favoriete (bijt)speeltje van veel kleintjes. En inmiddels is dit stijlicoon ook over de grens te vinden.

milestone, sophie la giraf, baby, boy

Dress to impress

Menig kinderen van bekende popsterren, filmsterren of artiesten als de Kardashians hebben de Franse allure overgenomen. En niet voor niets, want het diertje, de kleuren, de vorm en grootte van het lijfje sluiten perfect aan bij je baby’s grijp- en bijtreflexen. En leuk om te weten; ieder exemplaar van het girafje Sophie de Giraf is uniek en heeft een eigen nummer op één van de pootjes staan.

christmas, sophie la giraf
Het girafje Sophie de giraf heeft een zoet piepje in zich, is enorm zacht en is handzaam voor kleine babyhandjes.

Puur natuur

sleutelbos, sophie de giraf

Het girafje ‘Sophie de Giraf’ is gemaakt van het 100% natuurlijke rubber dat ideaal is voor kleintjes bij doorkomende tandjes. De verf erop is voor je kleintje ‘eetbaar’ waardoor ze er lekker op kunnen sabbelen en kluiven. Je wil als ouder uiteraard wel dat ze veilig kauwen bij het doorkomen van tandjes. Inmiddels is de collectie van Sophie de giraf uitgebreid met de meest fijne producten. Het nachtlampje met sterrenhemel is favoriet en ook in onze kerstboom hangen kerstballen van het girafje Sophie de giraf.

Bekijk het ruime assortiment van Sophie de Giraf bij Bol.com, of op de kleinegiraf.nl. En yep, ook ikzelf ben een fervente Sophie fan en draag het kleine girafje dagelijks bij me aan mijn sleutelbos.

Sophie de giraf nachtlampje

Een magische lamp waarbij Sophie de giraffe de hoofdrol speelt. Kleine Giraf


Onze nieuwste ‘Sophie de Giraf’ aanwinst is een nachtlampje met zacht, dromerig licht. Mijn dochter sliep ietwat onrustig en had een nachtlampje nodig dat haar in slaap liet vallen. Dit Sophie de Giraf nachtlampje is ideaal door het ronddraaiende effect en ideaal voor iedere kinderkamer. Als je het lampje aanzet draait het rustig waardoor de beelden van Sophie de Giraf steeds veranderen.

Het beweegt door de combinatie van de normale luchtstroom en de warmte van de lamp. De lamp heeft overigens een eco-vriendelijke lichtbron waardoor deze gerust heel de nacht aan kan blijven. je begrijpt dat mijn meisje nu heelrijk slaapt met een fijn nachtlampje aan haar zijde.

Tip:Als het lampje naast de muur wordt geplaatst worden de afbeeldingen van Sophie de Giraf op de muur geprojecteerd!

Gerelateerde blog: Dag van Giraffe, alias World Giraffe Day! We vieren feest voor dit gracieuze dier dat tegelijkertijd in gevaar is…

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief