Delen vinden we super lief

Sieraden hebben vaak een verhaal. En laat ik nu dol zijn om de symboliek achter een product, of een persoonlijk verhaal dat er achter steekt. De liefde voor mijn kinderen wil ik dolgraag vastleggen in een persoonlijk sieraad en ben geslaagd. Vanaf mijn 18e verjaardag draag ik een gouden armband die heel veel voor me betekent. Deze kreeg ik van mijn vader die niet meer bij ons thuis woonde door de scheiding van mijn ouders. Ik zag en sprak hem niet meer dagelijks en ontving op mijn 18e verjaardag een kaart volgeschreven met mooie woorden en een gouden armband.

armband, return to sender, Kaya
Mijn armband draag ik al vanaf mijn 18e

Bijgelovig

Vanaf dat prachtige cadeau met een kaart vol lieve woorden, koester ik deze armband enorm en is de band met mijn vader eigenlijk sterker geworden. Eigenlijk doe ik hem nooit af en ben ik zo bijgelovig dat het mijn ‘geluksarmband’ is geworden. Sieraden met een verhaal zijn zo bijzonder…tijd om mijn kinderen met een sieraad bij me te dragen

“Het is als een tastbaar aandenken voor een bijzondere gebeurtenis”

Ringen waar je namen, data, coördinatoren en veel meer in kunt graveren. Een bijzonder sieraad met een verhaal. Ik koos voor de middelste variant met een gravering binnen en buiten de ring.

Sieraden met een verhaal

Een sieraad kan zoveel betekenis hebben en een verhaal met zich meedragen. Met mijn eigen armband is dat het verhaal van mij en mijn papa. En de armband die ik enkele jaren geleden van mijn oma (R.I.P 2019) kreeg, is een verstrengeling van de liefde tussen haar en mij. Zo is ze dagelijks bij me en de herinneringen blijven levend. Mijn trouwring draag ik inmiddels ook al bijna 15 jaar.

Nu wil ik dolgraag een sieraad waarin ik de liefde voor mijn kinderen tot zijn recht komt. Hun geboortedata, de namen…. En of het een armband, ketting, of ring moest zijn was ik nog niet uit. Bij Kaya sieraden heb ik dan ook dagen gestruind naar de juiste match! Een ketting draag ik zelf minder waardoor een persoonlijke ring en armband mijn voorkeur had.

kusjesdag, armband met een verhaal, persoonlijke ring

Tot de maan en terug…. 

De liefde voor mijn kinderen is onbegrensd. “Love You’ roept mijn jochie altijd als ik de deur sluit van zijn kamertje …”Tot de maan terug” reageer ik.. waarop hij nog heel hard naroept “en verder”…. Je begrijpt dat ik dit dolgraag aan de binnenkant in mijn ring gegraveerd zie. Net als de drie namen van mijn kinderen die me zo dierbaar zijn. 

hartendief maan
Tot de maan en terug, lamp Hartendief

Bij Kaya Sieraden is ieder sieraad uniek en mijn oog viel vooral op een bijzondere armband waar de namen op, of in gegraveerd konden worden. Online had ik de mogelijkheid om het juweel helemaal eigen te maken.

Het graveren van de namen, data en ook kan er eventueel een lieve quote in een armband, ketting of persoonlijke ring bijgezet worden. Het zit ‘m echt in de kleine dingen..

Sieraden voor bijzondere momenten 

Mijn derde kindje gaat in september naar school waarmee de babyperiode officieel voorbij is. Voor mij wel een dingetje aangezien ik wel een keukentafel vol wilde met kinderen. Ik prijs me rijk met de drie en mijn verstand wint het van mijn hart. Het naar school gaan is voor mij een bijzonder moment, een echte mijlpaal van groter wordende kindjes.

Daarom vind ik dat ik mezelf echt mag verwennen met 2 prachtige sieraden… Mijn oma zei ook altijd ‘Vier het leven en wees lief voor jezelf net zoals je dat je ook bent voor een ander” En gelijk heeft oma! 

huwelijk, trouwen withlove
Onze trouwring draag ik dagelijks.
Bij een jubileum is een sieraad ook een symbolisch cadeau.!

Nieuw aan mijn pols en vinger

De bestelde sieraden bij Kaya zijn prachtige symbolen voor de mooie herinneringen uit het leven. Dolblij ben ik met deze items. Sieraden zijn zo mooi om (jezelf) cadeau te krijgen. En zodra een vriendin van me bevallen is, vieren we dit met een lief babyarmbandje.

En als een dierbare vriendin gaat trouwen, begrijpt je dat ik haar een tastbaar aandenken zal geven voor onze vriendschap. Deze producten zijn echt met zorg samengesteld & gegraveerd. Bij Kaya sieraden begrijpen ze dat sieraden een verhaal met zich mee brengt en draag het dan ook met heel veel liefde! 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief