Delen vinden we super lief

BABY born, poppen, kinderen, feest, jubileum, pop, Zapf

BABY born Emma en haar vrienden schitteren in de allereerste BABY born-animatieserie ooit. Mijn dochter haar bestie is toch wel de beer en kan urenlang spelen met haar poppen. Nu er een animatie serie van is, zit mijn dochter zeker klaar om te genieten van hun avonturen en om het vervolgens na te spelen!

In het 32-jarig jubileum van het welbekende BABY born-merk schittert de wereldberoemde baby nu voor het eerst in haar eigen betoverende animatieserie. Na meer dan twee decennia en een indrukwekkende verkoop van meer dan 26 miljoen poppen, zet het merk nu een nieuwe mijlpaal met deze schattige serie. De allereerste afleveringen zijn nu beschikbaar in het Nederlands, en ze brengen hilarische, hartverwarmende, en educatieve verhalen die zowel kinderen als ouders samen kunnen beleven.

De hoofdrol wordt ingenomen door BABY born Emma en haar vrienden, die samen een wereld van plezier ontdekken in de kleurrijke BABY born-omgeving. Of het nu gaat om fietsen, bakken, of kamperen, deze levendige personages beleven diverse avonturen.

Maar BABY born Emma is niet de enige ster in de schijnwerpers. In de animatieserie delen andere hoofdpersonages het podium, waaronder de zachte knuffelbeer Teddy, Carla (de grote zus van Emma), en Conrad (de oudere broer van Emma). Daarnaast maken ook andere personages uit de BABY born wereld hun opwachting, zoals Eva (de beste vriendin van Emma) en de schattige eend Berta.

baby born, poppen, pop

Vrolijke avonturen vol catchy deuntjes

Fans kunnen zich verheugen op in totaal 18 afleveringen, goed voor maar liefst 90 minuten aan entertainment en opbeurende muziek. De eerste afleveringen zijn nu direct beschikbaar in het Nederlands, en elke twee weken wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd aan het YouTube-kanaal van BABY born. Elke aflevering, met een duur van vijf minuten, onthult een kort, maar boeiend avontuur waarin sociale en emotionele aspecten, teamwork, vriendschappen, en natuurlijk heel veel plezier centraal staan. Onwijs leuk voor de kleine bandito’s om na te spelen! Mijn dochter zit er klaar voor!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief