Delen vinden we super lief

Met de release van een exclusieve 707-set: de O.M.G. Fierce Dolls vieren we de L.O.L. Surprise! verjaardag! Zes jaar geleden zorgden ze voor een enorme verrassing waarbij deze fashion poppen inmiddels niet meer weg te denken zijn! En dat mag gevierd worden! Al vanaf de release volgen we de ontwikkelingen op de voet en L.O.L. Surprise! wordt met de dag toffer, kleurrijker en hipper. En extra leuk, we mogen een pop naar keuze weggeven aan één van onze lezers!

4 O.M.G. Fierce poppen

MGA Entertainment Benelux presenteert de speciale L.O.L. Surprise! 707-set ter ere van hun verjaardag. Deze Surprise! verjaardag set bestaat uit vier unieke poppen die gebaseerd zijn op de vier originele personages uit de animatieserie. Iedere fan kent deze animatieserie ongetwijfeld! Ook hier thuis wordt er veel naar gekeken, dat ook nog eens goed is voor hun Engels. En met de poppen worden er vervolgens hele rollenspellen gespeeld, zo leuk!

De L.O.L Suprise! iconen hebben in de afgelopen zes jaar een geweldige persoonlijke groei doorgemaakt. Vanaf het eerste begin zijn we fan en volgen we de ontwikkelingen op de voet. Je kunt eigenlijk wel stellen dat mijn dochter van 7 met hen is opgegroeid.

De ontwikkeling van de poppen is terug te zien in deze speciale jubileumuitgave. Het is een set dat fans aanmoedigt om hun eigen innerlijke kracht (fierce in het Engels) te ontdekken, evenals die van vrienden, familie en hun favoriete L.O.L. Surprise!-personages. Ze zien er ook nog eens te gek uit!

De Fierce Dolls vallen direct in het oog met hun nieuwe haarstijlen en je ziet dat ze barsten van het zelfvertrouwen.

“Op het moment dat L.O.L. Surprise! voor het eerst in de winkelschappen lag, waren zowel ouders als kinderen verbaasd door de vele verrassingen die de poppen bij zich dragen,” aldus Pien Ooms, Marketing Manager Benelux bij MGA Entertainment.

Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious poppen voor deze Surprise! verjaardag

Een franchise voor iedereen: L.O.L. Surprise!

Sinds 2016 brengt L.O.L. Surprise! (Lil Outrageous Littles) een glimlach op het gezicht van kinderen en ouders dat drie jaar later uitgebreid werd met de L.O.L. O.M.G.-modepoppen (Outrageous Millennial Girls). Inmiddels kent de franchise honderden verschillende personages, met ieder een eigen karakter, stijl en andere unieke kenmerken. De ene pop is nog toffer dan de ander.

speelgoedbranche, L.O.L Surprise OMG! “Let’s Be Friends” verzamelboek vol stickers en ruilkaartspel

Er is echt voor iedereen een pop verkrijgbaar om zich mee te identificeren waarbij inclusiviteit één van de speerpunten van het populaire merk is. Dit zie je ook wel terug in de karakters. Niet zo gek dus dat het speelgoedmerk zoveel verschillende internationale speelgoed-awards in de wacht heeft gesleept. Er is zelfs ook een geanimeerde film uitgebracht in samenwerking met Netflix en in 2020 zijn de L.O.L. J.K. mini dolls aan het assortiment toegevoegd. Je kunt je hart ophalen met alles wat er van verkrijgbaar is.

Premiere L.O.L Surpise!: The movie

Een vrolijk viertal vol zelfvertrouwen

De luxe L.O.L. Surprise! O.M.G. Fierce-modepoppencollectie bestaat uit Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious. Nu we jaren verder zijn, betekent dat de personages zijn gegroeid en dat is voor de Fierce Dolls niet anders. Deze zijn groter van formaat dan verzamelaars gewend zijn en daarnaast zijn de gezichten en lichamen van de poppen opnieuw vormgegeven. Mijn dochter ziet ze ook wel als de grote zussen voor haar kleine poppen collectie.

Omdat ook smaak in de loop der tijd verandert, hebben ze nu bovendien nieuwe haarstijlen. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar stijlvolle outfits en andere modetrends, flitsende accessoires en natuurlijk zijn er meerdere verrassingen. Dit zorgt voor heel veel speelplezier!

Prijs en beschikbaarheid

De O.M.G. Fierce Dolls hebben we al zien liggen in de winkels en hebben een adviesprijs van €39.99 per pop. Ze zijn te koop zijn bij o.a Intertoys, Bol.com, Toychamp en Dreamland. De LOL surprise OMG Fierce modepoppen zijn ook superleuk om te geven als verjaardagscadeau of cadeau voor een speciale gelegenheid met urenlang speelplezier voor broers en zussen, vriendjes of vriendinnetjes! En extra leuk, wij mogen een pop naar keuze weggeven! Dus doe snel mee en vier met ons deze heugelijke L.O.L. Surprise! verjaardag

Welke pop is jouw favoriet? Royal Bee, Lady Diva, Swag of toch Neonlicious…?

Winactie L.O.L. Surprise! verjaardag

Om stil te staan bij lancering van deze fantastische L.O.L. Surprise! collectie en om deL.O.L. Surprise! verjaardag te vieren, geven we een pop naar keuze weg aan een van onze lezers! Meedoen is eenvoudig!

L.O.L Surprise! De naam zegt het al. Een wereld vol surprises, nieuwigheden en plezier
  • Laat een berichtje achter onder dit artikel, of onder de winactie post op Facebook, waarbij een hartje, of smiley tof zou zijn. Laat ons zeker weten welke pop jouw favoriet is: Royal Bee, Lady Diva, Swag of Neonlicious! Wie weet ontvang jij jouw favoriete fashion pop voor uren speelplezier!
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden
  • De wedstrijd van de L.O.L. Surprise! verjaardag sluit op 7 september. Er wordt willekeurig één winnaar gekozen uit de deelnames op zowel Facebook als Instagram. We nemen contact op met de winnaar via het platform waarop ze hebben deelgenomen. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kunnen we een andere winnaar kiezen. Deze promotionele actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook. Een aankoop is niet noodzakelijk. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan.
    Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief