Delen vinden we super lief

De zomervakantie nadert en het vakantiegevoel begint te kriebelen. Iedereen is druk bezig met het maken van plannen om er even tussenuit te gaan. Naast onze camping vakantie en zomerkamp, plan ik een moeder-dochter uitje. Bovendien is mijn zoontje aan de buurt na zijn vader-zoontje boomhut avontuur. We kregen een persbericht over de recentste updates en ontwikkelingen bij Stayokay en dit kan nog wel eens onze volgende bestemming worden! Deze hostels door het hele land hebben de afgelopen tijd veel meegemaakt, variërend van renovaties tot de introductie van een nieuwe themakamer en extra duurzame accommodaties. We vertellen je er alles over…

Stayokay, rotterdam, kubuswoning, overnachting, marinierskamer, mariniersmuseum
SatyOkay is altijd een goed idee voor jong én oud(er)

3 originele Stayokay verblijven

1. Prinsesheerlijck overnachten

De poorten van Kasteel Westhove zijn opnieuw geopend, en Stayokay Domburg heet je van harte welkom. Stap binnen in een unieke en persoonlijke omgeving waar geschiedenis en karakter samenkomen. De kamers in het kasteel en de koetshuizen zijn prachtig opgeknapt en ademen de sfeer van weleer. Ervaar nu zelf een overnachting in één van de drie betoverende torenkamers. Met in totaal 23 kamers en 107 comfortabele bedden, biedt het hostel een warm thuis voor iedere gast. We zijn dol op kastelen en dit kan wel eens onze volgende bestemming worden.

Omringd door water en groene schoonheid, bevindt het kasteel zich op slechts vijf minuten loopafstand van zowel het strand als het bos. Een paradijselijke locatie voor natuurliefhebbers! Ontdek het prachtige Zeeuwse landschap te voet of huur een fiets bij de vriendelijke receptie. Na een dag vol avontuur kunnen gasten heerlijk ontspannen in het restaurant, op het terras aan het water of in de gezellige bar van het hostel.

2. Midden in de natuur

Stayokay Gorssel heeft onlangs vier nieuwe, unieke Wikkelhouses toegevoegd aan hun accommodatie. Deze duurzame tiny houses zijn vervaardigd van milieuvriendelijk karton en zijn prachtig gelegen te midden van de natuur, met een adembenemend uitzicht op het weidse landschap. Met in totaal acht huisjes op het terrein biedt Stayokay Gorssel de perfecte setting voor gezinnen en liefhebbers van de natuur. Verken de prachtige omgeving per fiets en ontdek het nabijgelegen Deventer, een van de historische Hanzesteden van Nederland.

3. Compleet nieuwe look and feel

Stayokay Utrecht heeft een volledige renovatie ondergaan en opende vol trots de deuren van restaurant en bar The 5th. Ze is verhuisd van de eerste verdieping naar de begane grond en heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. The 5th verwelkomt haar gasten met een geheel vernieuwde all-day menukaart, waar veel vegetarische opties op te vinden zijn.

Bovendien biedt ze een uitgebreid assortiment aan dranken, waaronder koffie, alcoholvrije drankjes en heerlijke cocktails. Gedurende de hele dag is The 5th geopend, zodat gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de Neude, terwijl ze een kopje koffie drinken. ’s Avonds kunnen ze langskomen voor een gezellige borrelplank en lokale tapbiertjes.

Naast de renovatie van The 5th zijn er nieuwe kamers op de eerste verdieping gerealiseerd, en er is een speciale toevoeging. Stayokay Utrecht Centrum heeft zojuist haar tweede nijntje-kamer geopend, volledig ingericht met het thema ‘nijntje en de dieren’. Of wat dacht je van de spoorwegmuseum kamer. Een verblijf in deze unieke kamer, in combinatie met een bezoek aan het nijntje museum, belooft een onvergetelijke ervaring voor gezinnen!

Stay meer dan okay

Stayokay blijft renoveren en verduurzamen en met twintig hostels op unieke locaties door heel Nederland, is Stayokay namelijk zoveel meer dan okay.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief