Delen vinden we super lief

Haal jij alles uit het leven? En durf je écht uit je comfortzone te stappen om je passie te volgen? Die vraag hield me bezig en besloot kaarten te bestellen voor de theatershow ‘Je hemel op aarde leven’ van Irma van Herwaarden in het theater van Blaricum. Wat volgde was een reis vol herkenning, een voorstelling die me zal bijblijven en aanzet tot nadenken. Lees je mee?

Waar gaat het over?

De show ‘Je hemel op aarde leven‘ gaat over het ontdekken van je eigen kracht en het omarmen van de uitdagingen die het leven met zich meebrengt. Zoals Irma zelf zegt: “We zijn allemaal op reis. De reis die het leven heet.” Tijdens de voorstelling deelt Irma haar persoonlijke verhaal en laat je reflecteren op je eigen leven als moeder, collega, vrouw en vriendin. Het is een voorstelling die je niet alleen entertaint, maar ook raakt en aanzet tot nadenken. Irma’s verhaal is authentiek, speels en doordrenkt van humor en herkenning. Want tsja, ‘mama kan misschien niet alles”, maar staat hier nu wel mooi op dat podium!

theatershow, Je hemel op aarde leven, Irma van Herwaarden, comfortzone

Waarom zou je erheen gaan?

Als je op zoek bent naar een voorstelling die je inspireert en je laat nadenken over je eigen keuzes, geluk en het leven, dan is deze voorstelling een absolute aanrader. Irma weet als geen ander de verbinding te maken tussen het persoonlijke en het universele, waardoor je je al snel aangesproken voelt. De voorstelling nodigt je uit om je eigen reis door het leven te bekijken en na te denken over hoe je meer uit het leven kunt halen. En ik kan niet anders dan het met haar eens zijn.

Wat brengt het je?

Irma’s voorstelling is een unieke kans om even stil te staan en te reflecteren op waar je nu staat in het leven. Het is een uitnodiging om jezelf uit te dagen en meer te genieten van het hier en nu met alle uitdagingen. Na de show zal je je zeker positief, energiek en gemotiveerd voelen om nieuwe stappen te zetten buiten je comfortzone.

theatershow, Je hemel op aarde leven, Irma van Herwaarden, comfortzone

Over Irma

Irma is een gepassioneerde coach, trainer, en spreker met bijna 18 jaar ervaring. Haar missie is helder: mensen helpen om uit hun comfortzone te komen en hun hemel op aarde te leven. Niet in de toekomst, maar nu. Irma gelooft dat we onszelf vaak te klein houden en dat er veel meer uit het leven te halen valt dan we denken. Ze heeft zelf een intens persoonlijk proces doorgemaakt en gebruikt die ervaringen nu om anderen te inspireren en te motiveren. Haar authenticiteit en gedrevenheid om anderen te helpen schitteren door in alles wat ze doet.

Conclusie

Met ‘Je hemel op aarde leven’ belooft Irma niet alleen een voorstelling, maar een visie op een mooiere toekomst waarin we allemaal leren om echt te leven en te genieten. Na het bijwonen van deze voorstelling, ben ik ervan overtuigd dat ze haar belofte waarmaakt.

Irma’s passie en gedrevenheid zijn aanstekelijk en laten je nadenken over hoe je je eigen “hemel op aarde” kunt leven voor het ultieme geluk, zonder dat je met spijt terug kijkt op je leven Dankbaar dat ik erbij mocht zijn.

theatershow, Je hemel op aarde leven, Irma van Herwaarden, comfortzone

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok |Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief