Delen vinden we super lief

Nu we veel meer thuis zitten en veel thuiswerken, kon ons huis in Diemen wel een upgrade krijgen. Aangezien we er zoveel zijn, is ons hele huis aangepakt. Met een likje verf, nieuwe design items, Kek Amsterdam behang op mijn wishlist en toffe meubels, kwamen de muren niet (al te veel) op ons af, alhoewel…. dat is niet helemaal waar. We hebben namelijk besloten om te gaan verhuizen en ons zo geliefde huis in Diemen te verlaten.

Geen gemakkelijke keuze tot je het prachtige nieuwe huis ziet: de Hermitage. Een iconische plek waar we meer ruimte hebben met koninklijke allure. Bij het binnenstappen van de monumentale hal snap je wel waarom we hier heel graag wilden wonen…

De van Rossems bezochten Apeldoorn waar ook ons huis in schitterde

Design kriebels

Je begrijpt dat mijn vingers begonnen te kriebelen bij het zien van de gouden metallic behang van Kek Amsterdam. Dat hoort gewoon in deze statige woning, met name in de monumentale hal waar dezelfde reigers als sinds 1878 in de deur gegraveerd staan. Een match made in heaven En laat zich hier in Diemen nu ook een reiger laten zien… het moet zo zijn…

Met de gouden metallic behangcollectie van KEK Amsterdam maak je in een handomdraai van je muur een luxe blikvanger.

De nieuwe collectie is prachtig! Van art déco-prints met grafische insecten tot weelderige bloemen en landschappen. Met deze stijlvolle behangprints maak je van elke muur een eyecatcher. Of we onze hal, woonkamer, of slaapkamer een gouden upgrade geven, is nog de vraag. Echt iedere kamer kun je omtoveren tot een balzaal uit de jaren ’30, dat is toch te gaaf in een rijksmonument, waar de vlag dagelijks zal wapperen.

Gouden combinatie

Het Art Déco Animaux patroonbehang is exclusief ontworpen door Tjitske Storm en geïnspireerd op de art déco-stijl uit de jaren ’30. In de grafische patronen spelen sprinkhanen, vlinders en kevers de hoofdrol. Het behang is verkrijgbaar in 3 dessins en 3 kleuren waarmee je een echte fashion statement maakt.

De bijzondere patronen zorgen naast klasse, ook voor diepte, waardoor de kamer ruimer oogt. Een vleugje goud op de muur geeft het interieur een stijlvolle boost.

In een nieuw gouden jasje

KEK Amsterdam staat bekend om haar verrassende en eigenzinnige muurdecoratie. Het goud is nooit eerder toegepast en beleeft dit voorjaar haar primeur. Sinds de lancering staat het al op mijn wishlist dat in het nieuwe huis ook zeer goed tot zijn recht komt. Naast nieuwe prints heeft Kek Amsterdam ook dessins uit eerdere collecties een gouden touch gekregen.

Zo kun je wandvullend behang Engraved Flowers, Tropical Landscapes en Golden Age Flowers mét of zonder gouden look bestellen. De collectie is verkrijgbaar als wandvullend fotobehang in 3 standaardmaten (4-, 6- en 8-baans). Adviesverkoopprijs vanaf € 300 voor een rol behang op het formaat 200 x 280 cm (4 banen). 

Vliesbehang met metallic toplaag

Deze behangcollectie is gemaakt van een zeer zware kwaliteit vliesbehang (260 grams) met een afwasbare metallic toplaag in de kleur goud. Het goud heeft een mooie zijdeglans-achtige uitstraling met een lichte structuur. Dit behang is eenvoudig aan te brengen met Perfax Ready & Roll voor vliesbehang (met deze lijm smeer je de muur in). Daarnaast is dit behang biologisch afbreekbaar en bevat het geen substanties die slecht zijn voor milieu of gezondheid.

Over KEK Amsterdam

KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om met elkaar een creatief bedrijf te beginnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in behang. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wand vullende tekeningen uit bekende kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Naast behang verkoopt KEK Amsterdam muurstickers, posters en prints op hout. Verkrijgbaar bij meer dan 1.200 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief