Delen vinden we super lief

Little book of Versace

In Little book of Versace ontdek je de wereld achter het bekende en iconische modehuis Versace. Dit prachtig geïllustreerde en stijlvolle boek is gevuld met informatie en beelden van verbluffende catwalk shows, momenten op de rode loper en de belangrijkste kledingstukken van Versace.

Het modehuis Versace zorgde in de afgelopen decennia voor een flink aantal grote modemomenten waar ze altijd het randje op zoeken en tegelijkertijd een eigen cultuur creeren. Lady Diana in een ijsblauwe zijden jurk op de cover van Harper’s Bazaar, Elizabeth Hurley struinend over de rode loper met een jurk met gouden veiligheidsspelden, de meer dan diepe V-nek van Jennifer Lopez’ groene jurk bij de Grammy’s en de drie gouden outfits van Lil Nas X bij het Met Gala.

Little book of Versace

Versace

In dit boek vertelt stylist, journalist en auteur Laia Farran Graves het verhaal van het beeldbepalende modemerk, van de oprichting in 1978 door Gianni Versace, tot de iconische status die het vandaag de dag heeft. Dit prachtige boek geeft je een fantastische verzameling van alles wat met Versace te maken heeft en staat ook nog eens stijlvol op de koffietafel!

Little book of Versace
‘Laat je niet leiden door trends … bepaal zelf wie je bent en wat je uit wilt dragen met de manier waarop je je kleedt.’ –Gianni Versace
Little Book of Versace | Laia Farran Graves | 9789043927673 | € 18,99 | 09-05-2023

Little Book of-serie

De Little Book boeken zijn prachtig, geïllustreerde en compacte boeken die het verhaal vertellen over iconische modehuizen. Denk aan het verhaal van Hermes,  Chanel,  Balenciaga, Gucci, Prada en vele anderen. Het is mijn guilty pleasure om deze verzameling compleet te krijgen en om weg te dromen bij deze bijzondere modewereld.

little book of versace, interieur, koffietafel boek

Bovendien staat het prachtig in mijn boekenkast, en ook koffietafel . Met foto’s van de meest tijdloze en gevierde ontwerpen, plus boeiende verhalen over de creatieve genieën achter de merken.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief