Delen vinden we super lief

Op de kampeer en Caravan beurs in Utrecht hadden we een showmodel van de trekhaaktent Thule Outset gespot. Het is een trekhaaktent, die zoals de naam al doet vermoeden; op de trekhaak van een auto kan worden bevestigd. Hierdoor kun je heel eenvoudig spontane en leuke uitstapjes plannen aangezien je het in no-time op je trekhaak hebt geinstalleerd. En dus dachten we, laten we er dit weekend lekker spontaan op uit gaan! Slaapzakken, hoeslaken, kleding en wat camping gear mee en off-we go. Met het oog op comfort is deze tent geniaal en we konden niet wachten om het zelf te gaan ervaren tijdens het daktent event.

trekhaaktent , thule outset, outset, de eerste tent voor een trekhaak, trekhaak tent

Thule Approach trekhaaktent

Na de succesvolle lancering van de bekroonde Thule Approach daktent, introduceerde het lifestyle en outdoor merk Thule, ’s werelds eerste autotent die direct op de trekhaak van een voertuig kan worden gemonteerd. Hiermee heeft iedereen de mogelijkheid om een tent op het dak, of aan de achterkant van de auto te monteren. Hiermee heb je de keuze uit twee alternatieven dat matcht bij jouw voertuig en voorkeur.

Bovendien kun je er op vertrouwen dat de tent veilig aan de achterkant van het voertuig is gemonteerd en bestand is tegen alle weersomstandigheden dankzij eersteklas testfaciliteiten van Thule. Detent is tijdens de productie uitvoerig getest en heeft veel testen doorstaan.

Voor snelle en gemakkelijke uitjes

Het monteren van de tent op de trekhaak van een auto is eenvoudig en vereist slechts één persoon:
Je rijdt simpelweg met de tent naar het voertuig, bevestigt het aan de trekhaak, trekt de hendel naar beneden om het te beveiligen, en vergrendelt het vervolgens op zijn plaats. Eenmaal op de bestemming duurt het slechts een paar minuten om de tent op te zetten. Als je na het opzetten van de tent snel een uitstapje wilt maken, kan het ook eenvoudig losgekoppeld worden van de auto. Wel zo handig als je even een boodschap wil doen, of een nabijgelegen dorp wil bezoeken. Bij de Thule approach was dat een ander verhaal, dan neem je je hele tent mee, dat op doorreis overigens weer heel handig is!

Biedt het comfort van thuis

Met een panoramisch uitzicht en een ruim interieur, is de Thule Outset een comfortabele plek om te slapen en te ontspannen. De duurzame constructie van de tent kan alle elementen doorstaan, terwijl het zachte matras hetzelfde comfort biedt als het bed thuis. De Thule Outset heeft strenge tests ondergaan in de eersteklas testfaciliteit van Thule, waaronder tests in regen- en windkamers, evenals stadsbotsingstests om veiligheid tijdens het rijden te waarborgen.

Doordat de trekhaaktent verhoogd is van de grond heb je geen last van modder, insecten of oneffen terrein. Met dezelfde hoogte als je bed thuis, is het gemakkelijk in en uit de tent te stappen, wat voor ons ‘oudjes’ dan wel weer heel fijn is!

trekhaaktent , thule outset, outset, de eerste tent voor een trekhaak, trekhaak tent

Minimale impact

Door de aerodynamische plaatsing van de trekhaaktent achterin, heeft dit minder impact op het brandstofverbruik en de actieradius van de accu. Het biedt tevens de mogelijkheid om ruimte op het dak vrij te maken voor andere spullen als een dakkoffer, fietsen, of wellicht een kano, of SuPboard.

trekhaaktent , thule outset, outset, de eerste tent voor een trekhaak, trekhaak tent

Innovatief design voor avonturiers

Innovatie wordt vaak geïnspireerd door een vonk van creativiteit. Voor Thule Outset kwam de inspiratie door het verlangen om kampeeroplossingen te vinden en verbeteren. “We wilden een volledig nieuwe manier van kamperen creëren, waarbij een alledaags voertuig wordt omgetoverd tot een luxe avontuurlijk voertuig.” aldus Henrik Eriksson, Global Design Director bij Thule,

Bij Thule draait design niet alleen om esthetiek; het gaat om het creëren van praktische, sterke en betrouwbare producten. De designstijl van Thule kenmerkt zich door krachtige vormen en strakke overgangen. Daarom is de tent ontworpen met geaccentueerde randen en gearticuleerde vormen, die zowel kracht als elegantie uitstralen.

trekhaaktent , thule outset, outset, de eerste tent voor een trekhaak, trekhaak tent

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief