Delen vinden we super lief

Het grootste Kampeerevent van Nederland staat weer voor de deur! Van 4 t/m 8 oktober vindt Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) plaats en hebben weer enorm veel zin om als kampeerliefhebber over de beursvloer te struinen en om me te laten inspireren. Ontdek ook zelf alles op het gebied van kamperen en caravans en doe mee met onze winactie! We mogen 2 x 2 vrijkaarten weggeven, dus doe snel mee en kom ook naar Utrecht!

Fotograaf: MichielTon.com

Duurzame innovaties in de kampeerbranche

Van woensdag 4 tot en met zondag 8 oktober is het tijd voor het grootste kampeerevenement van Nederland: Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Dit is de plek waar kampeerliefhebbers samenkomen om de nieuwste modellen kampeermiddelen en accessoires te ontdekken. Ook dit jaar worden er volop primeurs getoond aan het publiek, waaronder caravans die speciaal ontwikkeld zijn voor elektrische auto’s en compacte campervans met hefdak.

Afgelopen jaar hebben we onze ogen uitgekeken en deelden onze ervaringen en highlights met jullie. Ook dit jaar zullen we weer aanwezig zijn in Utrecht. In onderstaande video krijg je een idee van het gezellige evenement dat ook dit jaar weer een succes zal gaan worden!

Er is veel te beleven op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Test je favoriete e-bike testen op het Fietsparcours, maak een proefrondje met een caravan of klim in een daktent. Ook kun je inspiratie opdoen in het Kampeertheater en natuurlijk je favoriete camper of caravan van binnen en buiten bekijken en alle nieuwste kampeersnufjes ontdekken.

– Test je favoriete e-bike op het Fietsparcours
– Maak een proefrondje met een caravan
– Doe inspiratie op in het Kampeertheater
– Stap binnen in jouw favoriete camper of caravan
– Geniet van de nieuwste kampeersnufjes
– en nog heel veel meer

6 hallen ontdekken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Hal 7 – campers, caravans, luifels, (Voor)tenten
Hal 8 – campers en caravans
Hal 9 – accessoires
Hal 10 – daktenten, vouwwagens, outdoor en offroad
Hal 11 – campers, media en Kamperen van de Toekomst
Hal 12 – fietsen & fietsparcours, verhuur, campervans & campings

Praktische informatie

Datum 4-8 oktober 2023
Adres Jaarbeurs Utrecht 
Openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur
Bestel hier jouw tickets online voor € 14,00 i.p.v. € 16,50 aan de kassa Kinderen 4 t/m 12 jaar €1 en 13 t/m 17 jaar €7

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Fotograaf: MichielTon.com

Winactie vrijkaarten Kampeer & Caravan Jaarbeurs

In samenwerking met Kampeer & Caravan Jaarbeurs geven wij 2×2 toegangskaarten weg voor de populaire Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Meedoen is eenvoudig!

  • Laat ons weten wat jouw favoriete (kampeer)vakantie is onder deze blog of onder de winactie post op Facebook, Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op 4 kaarten.
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt deze week bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief