Delen vinden we super lief


Deze koude, donkere wintermaanden moeten we nog echt even doorstaan, maar hebben al wel echt iets om naar uit te kijken! Zet 13 t/m 17 maart alvast in je agenda en kom naar Apeldoorn voor een gezellige avond uit! Het Royal Light Festival in Apeldoorn zet nèt, voordat de lente officieel begint, het licht alvast aan. Het wordt weer een prachtige route vol lichtkunst met uiteraard een koninklijk tintje.

5-daags lichtfestival

Photocredit Credits Sven Scholten

Het Royal Light Festival is een 5-daags lichtfestival met een koninklijk tintje waarbij je langs indrukwekkende lichtkunstwerken wandelt van internationale kunstenaars, die tentoongesteld zijn op veelal koninklijke plekken in de stad. Denk daarbij aan het onlangs vernieuwde Paleis Het Loo en vele bijzonder, mooie locaties

Geniet onderweg van een hapje en drankje bij de deelnemende horeca, of pak uit met een wijn-spijs wandeling langs de lichtkunstwerken. Een aanrader voor jong en oud en het is gratis toegankelijk, hoe leuk is dat! Afgelopen jaar waren we er ook bij en de kinderen hebben het er nog over! Dit jaar gaan we het wel wandelend afleggen en een drankje nuttigen bij de deelnemende horecagelegenheden. De datum staat omcirkeld in onze agenda! Zien we jullie daar?

Over het Royal Light Festival

Het Royal Light Festival werd in 2023 voor het eerst georganiseerd en was een groot succes. We keken ook zelf onze ogen uit. Ruim 35.000 bezoekers wisten het lichtfestival in Apeldoorn te vinden en de reacteis waren lovend.
De kunstwerken van het Royal Light Festival vertellen samen het verhaal van Apeldoorn: een stad omringd door natuur, met een rijke en koninklijke geschiedenis. Al wandelend zijn deze aspecten terug te vinden in het Royal Light Festival. Aanrader dus!

Photocredit Credits Sven Scholten

Handig

Het lichtfestival is iedere avond in Apeldoorn te bezoeken van 13 t/m 17 maart, vanaf 19.00 uur. Meer informatie klik hier. Kom je niet uit Apeldoorn dan is de Echoput een zeer fijne locatie om te verblijven, of wat dacht je van het Van der valk hotel de Cantharel, of Valk exclusief hotel Apeldoorn. Apeldoorn is een fantastische stad om een paar dagen te verblijven.

Photocredit Credits Sven Scholten
Artistiek light designer Rogier van der Heide – o.a bekend als oprichter van het Amsterdam Light Festival – tekent opnieuw voor de rol van curator.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief