Delen vinden we super lief

Apeldoorn
Home is the place we love the best and grumble the most.

Bij een verhuizing moet er veel geregeld worden dat zorgt voor veel regelwerk. Ook zitten er heel veel leuke actiepunten tussen, waarbij ik echt hele fijne ontdekkingen heb gedaan! Eén van de dingen die ik snel heb opgepakt is het design van ons verhuisbericht. Door verhuiskaarten op te sturen hebben belangstellenden en zakenpartners gelijk het nieuwe adres.

Familie en vrienden zou een adreswijziging kunnen krijgen per WhatsApp, maar klanten en relaties wilden we graag een kaart met een adreswijziging sturen. Nu we aan het ontwerpen zijn, gaan we het gewoon aan iedereen versturen. Een standaard kaartje is dan ook niet aan mij besteed en ben gaan zoeken naar een origineel ontwerp en design. En tsja.. toen ik kwam het idee om ons huisje te laten tekenen.

Your home should tell the story of who you are and be a collection of what you love – Nate Berkus

lavistique, poes, kat, huisdieren, portret
Superleuk om Lavistique als verhuisbericht te gebruiken, maar uiteindelijk worden we zelf ‘King of the castle’ waarbij een pentekening van ons eigen huis bis!

Ons huis getekend

In de zoektocht naar een origineel verhuisbericht dacht ik aan een familie portret voor het nieuwe huis met een fijne fotograaf, een 1878 stijl foto, of misschien een plattegrond van Apeldoorn. Veel ideeën zijn de revue gepasseerd. Toch wist ik dat het origineler en unieker kon en stuitte op de pentekeningen. Allereerst is het gaaf om dit in je nieuwe huis aan de muur te hebben hangen. We wonen straks toch echt in een rijksmonument waar we geschiedenis zullen maken. De oude bouwtekeningen zijn er, maar een handgetekende versie anno 2021 is er nog niet. We zijn geslaagd bij Artli waar ze ons huis getekend hebben. Het is echt een plaatje is geworden!

De Hermitage, apeldoorn

Origineel en uniek cadeau

Aan de hand van een foto kun je jouw huisje, of dat van een ander laten tekenen. Dat is uiteraard een prachtig leuk en mooi cadeau als herinnering aan je oude woning en een origineel cadeau voor een verjaardag, housewarming, geboortewoning, verkoop of aankoop van een woning. Nu we gaan verhuizen laten we ook Diemen achter ons. In dit huis is mijn zoontje geboren en werden de eerste stapjes gezet van zijn zus en kleine broertje. Hier kwam mijn aanstaande man mij ophalen op onze trouwdag en ben ik gaan geven om de buurt. Het is daarom een belangrijke plek dat we meenemen naar ons nieuwe stekkie.

Werkwijze

Om een verhuiskaart mooi te kunnen opmaken zijn goede foto’s het allerbelangrijkste. Hierbij is het belangrijk dat je o.a het aanzicht dat je getekend wil hebben goed in het vizier hebt. De foto dient zo recht mogelijk te zijn zodat alle details meegenomen kunnen worden. Wat vooral leuk is om terug te laten komen zijn de details van een huis. Bij ons zijn dat de drie bogen, de bomen en het balkon. Ook gedetailleerde dakpannen, glas in lood, bijzondere ramen groot/klein en het perspectief kan het verschil maken.

Wifi, verhuizen, laptop, verhuisbericht
Home is where the WiFi connects automatically

Home should be an anchor, a port in a storm, a refuge, a happy place in which to dwell, a place where we are loved and where we can love – Marvin J. Ashton

verhuiskaarten, verhuizing, verhuiskaart, verhuizing, kaart maken, gepersonaliseerde verhuiskaart, tips

Inlijsten

Je kunt er voor kiezen om de tekening in te lijsten waarbij een passe partout net even extra cachet geeft. ​Je hebt je verhuiskaart dan ook gelijk in stijl aan de muur hangen.

Tekst op onze verhuiskaart

Thuis is het beste woord dat er is. Thuis is de plek waar je kunt zeggen wat je maar wilt, want je kunt zijn wie je maar wilt zijn. Jouw thuis wordt omgeven door vier muren die de juiste, meest geliefde mensen omringen. Moge je huis altijd te klein zijn voor al je vrienden en dierbaren. Er gaat niets boven thuis blijven voor echt comfort en levensgeluk. Het huis is niet op een dag gebouwd. Een huis is gemaakt van bakstenen, een thuis is gemaakt van dromen en dromen. Thuis is de plek waar we het meest van houden en het meest mopperen. Thuis is een plek waar je opgroeit en waar je heen wilt, oud wordt en waar je graag naar terug wilt komen. Huis is een uitvinding die nog niemand heeft verbeterd. EEN NIEUW HUIS is een plek om herinneringen op te doen en dromen te laten uitkomen. Thuis is waar je begint. Ik neem de hand om een ​​huis te bouwen, maar alleen harten kunnen een thuis bouwen. Niets is fijner dan thuiskomen.

verhuiskaarten , verhuizing, verhuiskaart, verhuizing, kaart maken, gepersonaliseerde verhuiskaart, tips

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief