Delen vinden we super lief

maart

De week van de verjaardags voorbereidingen lag achter ons, Olivier is 5. Het kinderfeestje en het trakteren op school stonden deze week in maart op de planning.. Daar konden we maandagochtend gelijk mee beginnen. Ook op werkgebied stonden mij uitdagingen te wachten. Het beloofde weer een goedgevulde week te worden. En maart roert met zijn staart; het weer zat ook niet echt mee.. brrrr

Maandag 19 maart

De week begon met trakteren voor onze kleine Olivier. Hij mocht voor het eerst in zijn klas trakteren en zijn keuze viel op cupcakes. En zo geschiedde. Ik heb wel extra hulp ingeschakeld. Al was ik de cupcake queen afgelopen zomer bij Olivier op school met de 1e prijs, geproefd hadden ze ze niet. Ze waren destijds met olijfolie gemaakt en dat smaakt echt nergens naar…

Samen met manlief dook ik de keuken in en zijn we samen wezen knutselen. Ik hoop niet dat de suikerpolitie zou gaan optreden! De fondant hadden we namelijk van poedersuiker gemaakt en daarboven op heel veel gekleurde spikkels. Volgens zoonlief was het een groot succes! En er gaat niets boven samen cupcakes bakken. Love rules ūüėÄ

Dinsdag 20 maart

Vandaag had ik op mijn werk hoogbezoek vanuit Belgi√ę. Een klant kwam op bezoek om projecten door te nemen en laat ik haar nu ook persoonlijk zeer mogen. Als internationaal marketeer sta ik in contact met partners en distributeurs en dit was zo’n dag dat we konden gaan brainstormen en “out of de box”campagnes konden bedenken.

Leuk en inspirerend. En daar hoort natuurlijk een fijne lunch bij en ach…waarom ook niet, een glas wijn.Want ook op persoonlijk vlak hadden we veel bij te kletsen. en laat het nu net de dag van het geluk zijn.

International day of happiness

De Internationale Dag van het Geluk wordt wereldwijd op 20 maart gevierd en daar sta ik ook graag bij stil! Zoals ik al in mijn blog over het ultieme geluk schreef, zit bij mij de waarde echt in de kleine dingen.

Lees ook:¬†Geluk, het is vandaag ‚ÄúInternational day of happiness‚ÄĚ Wat maakt jou gelukkig?

Lionsmeeting Eden manor

Bij thuiskomst wilde ik het liefst op de bank neerploffen, totdat manlief vroeg “Heb je geen Lions vergadering vanavond” oeps, ja inderdaad! Compleet vergeten door alle hectiek. Hopla in de auto en off-we go. Het voordeel is dat we tijdens de meeting in Eden Manor altijd eten krijgen. Ik kon dan ook gelijk aanschuiven.

Nog een weekje en dan is de grote pubquiz een feit! Uiteraard werd hier over gesproken en werd alles doorgenomen. Ik ben chef jury en alles loopt daarbij in kannen en kruiken. Bjorn, Brigitte, Nynke, Marielle en ik zullen 70 tafels met pubquizteams controleren in een kort tijdsbestek. Dat moet gaan lukken

Woensdag 21 maart

Die middag kon het kinderfeestje met 12 kinderen beginnen. En we hebben iets tofs op de planning staan. Na een taartje in Spider-Man sferen, kregen we een heuse pizza workshop van Chef Stefano in het restaurant¬†Margherita Tutta la Vita op de campus in Diemen.¬†Blije koppies, gezellige praatjes & na een middag pret, toch wel ietwat vermoeide gezichtjes¬†😊¬†Dan is chillen voor de TV een topidee

margherita tutta la vita

Kindervriendschap is zo puur & bijzonder … het begin van een zorgeloze jeugd dat gevuld wordt met fijne herinneringen¬†☺~ Ik had deze middag gelukkig wel hulp. Oma Judith stond mij bij¬†😅¬†want het zijn schatjes, maar oh boy 11 tegelijk… ik mocht die avond wel even aan het infuus. Maar niet voordat ik het interview met Marjolijn van stichting babyspullen had afgerond. Wat een inspirerende vrouw is het toch.

Lees ook: Stichting Babyspullen …omdat elk kind recht heeft op een goede start. Wij spraken met Marjolijn

Donderdag 22 maart

In de vroege ochtend ging ik samen met mijn collega naar het marketing event

“How brands grow”

De befaamde marketingprofessor Byron Sharp hield een groot gezelschap van marketeers in de fokkenterminal in Den Haag een spiegel voor. Ik heb het boek gelezen en  in mijn werk kan ik zijn visie en kennis goed gebruiken.

Sharp staat er om bekend dat hij een groot aantal marketing mythes onderuit haalt en is van mening dat digitalisering de wereld niet veranderd en dat de oude regels nog gelden. Ik was benieuwd of hij mij kon overtuigen. Tijdens de pauzes en lunch, is het altijd leuk om mede marketeers te ontmoeten en van elkaar te leren.

Sprekers

Dagvoorzitter Rens de Jong nam ons mee van spreken na spreker. Zo verzorgde Wiemer Snijders van The Commercial Works een inleiding in de visie van Sharp en ging Frank van den Driest van CSO Kantar Consulting verder in op purpose-led marketing. Faris Yakob van Genius Steals ging in op de nieuwe manieren die merken moeten toepassen om aandacht op te eisen va de consument.

Insights van maart

Ook was Jim Stolze van SingularityU aanwezig en voormalig CMO Aart Jan van Triest van FrieslandCampina. Ook was er een discussie tussen Ruben Mak van Greenhouse Group en Daan Versteeg van SCOUPY over de manier waarop data traditionele mediacampagnes kan verrijken. Een leerzame insight voor de aanwezigen. (meer informatie) Zoals je kunt lezen heel marketing geori√ęnteerd.

Ziek kindje

Als je kindje ziek is, komen er bepaalde superkrachten naar boven. Per whatsapp en SMS bleef ik op de hoogte van kleine Olivier. Hij bleef die dag thuis met heftige verhoging en heeft het klokje rondgeslapen. Hij is voor het eerst echt heel erg ziek. Toch de spanning rondom zijn verjaardag denk ik.

Die avond lagen ze alle driebij thuiskomst op bed, maar Olivier mocht natuurlijk nog wel even bij mama kruipen. Ik zou een meeting hebben van de Lions die avond, maar tijd technisch ging dat niet lukken. Wanneer leer ik het toch om niet te veel te willen plannen op 1 dag.

Ik werd wel heel blij van het pakketje van Saal digitaal. daar had ik een wandfotobekleding besteld. De foto van Kay met Lucas vond k zo mooi dat dat vastgelegd mocht worden. Ik ben net zo blij mee. Hij lag klaar bij thuiskomst en schrijf er uiteraard meer over.

Vrijdag 23 maartSaal digitaal

 

 

Deze dag in maart kan echt doorgestreept worden. Kindjes ziek, manlief ziek thuis. Ook ik voelde me een dweil maar niet ziek genoeg om thuis te blijven. De dag ging me niet snel genoeg. Wat verheugde ik me op bankhangen met mijn lief en niets om handen te hebben. Na het ophalen van de kindjes op de opvang, konden we thuis zo aanschuiven. Papa had een mega pan groentesoep gemaakt barstensvol vitaminetjes. Hebben julie een vast gerecht om weer op krachten te komen? Ik ben benieuwd, kom maar door!Sans online

Die avond ben ik wel een verrassing voor mijn hubby online gaan kopen bij sans-online. Hij had het zo koud, zodat ik een lekkere, zachte, warme en hippe casual trui heb gekocht.Voor de kinderen ben ik ook gezwicht bij een webshop met leuke aanbiedingen kinderkledingtekoop.nl

Lees ook: Sans online, een webshop waar mijn hart sneller van gaat kloppen

Zaterdag 24 maartsuperfit diemen sporten

Sporten, “Yes” eindelijk heb ik er weer tijd voor. Ik keek er zwaar tegenop en kon welk janken toen we tig quads moesten doen, maar ” I did it” ¬†en heb het overleefd. Eindelijk zijn de bokshandschoenen weer gebruikt, maart stond niet bepaald in het teken van sporten.

Die middag had Olivier een verjaardagsfeestje van zijn vriendje Jayden in Monkeytown. Voor het eerst zou ik hem afzetten en voor zo lang alleen laten. met dubbel gevoel, want hij was niet topfit. Hij was niet de enige, de moeder van Jayden had 5 afmeldingen van de 20 kinderen. ja precies 20!! hemeltjelief. Ik vond 12 kinderen al veel.

Monkeytown dramamoeder stereotypering types

Nu schreef ik eerder heel positief over deze plek, maar oh boy wat ben ik daar op teruggekomen. Wat een onge√Įnteresseerd personeel loopt daar rond. Ze laten moeders met kinderen meer dan een kwartier wachten terwijl een tuthola met haar oortje √• la James Bond interessant loopt te doen.

Ze bleef maar in haar map kijken en schonk geen enkele aandacht aan de rij ouders en kinderen die steeds langer werd. Je mag geen ballonnen, kaartjes of versieringen meenemen en het woord “aardig”, dat kennen ze niet. Zo hoorde ik ook van andere ouders dat ze heel veel aanvaringen hadden gehad. Hoe bizar, het is een kinderparadijs!

Lees ook: Monkey Town Diemen: Dit is wat wij er van vonden

Ook nichtje Josephine vierde haar verjaardag. Papa nam hier de honneurs waar. Zo niet leuk om te moeten splitsen, jak! Maar aangezien Olivier niet topfit was en ik een dweil was, is het beter om soms even pas op de plaats te maken.

Earth hour

Wij deden uiteraard mee aan Earth Hour, een initiatief van het Wereld Natuur Fonds (WNF) elke 3e zaterdag van maart. Om 20.30 uur ging op veel plaatsen in het land het licht uit, en bleef het een uur lang uit. We geven om de toekomst van onze planeet. hebben jullie er aan mee gedaan?

Zoek de verschillen 🤣🔥Online & Offline vuurtje fikken Om 20.30 uur vanavond ging op veel plaatsen het licht uit, en bleef het een uur lang uit. We geven om de toekomst van onze planeet, maar of hout verbranden xo goed is 🤔 #kweenie #earthhour #wwf #earthhour2018 #connect2earth #candles #worldearthhour2018 #savetheplanet #climatechange #candlelight #lightsout #changeclimatechange #agpearthhour2018 #zerowaste #environment #2018 #promisefortheplanet #light #globalwarming #turnoffthelights #candlelightdinner #nolights #saturdaynight #energysaving #lightsoff #wildlife #planetearth

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zondag 25 maartmaart weekoverzicht

Ik had mijn 3 kleine konijntjes al snel klaar, maar op het moment van vertrek zag ik Olivier in een hoekje kruipen. Hij was niet fit en al is het balen, het is beter dat hij thuis bleef. Dat betekende 2 last-minute kaarten over voor de bioscoop premiere van Pieter Konijn de film.

Energiek, avontuurlijk & een beetje ondeugend is de bekende konijn in de¬†Pieter Konijn Film. Ik ben opgegroeid met de verhalen van¬†World of Beatrix Potter en keek reikhalzend uit naar de nieuwe film die in premiere is gegaan. In¬†Kinepolis Nederland werden er overal speciale kidsvoorstellingen georganiseerd, zo leuk. Wij vinden het een aanrader! Kijk je mee met de video, we hebben heel veel Bn’ers mogen spotten.

Lees ook: Pieter konijn eindelijk naar Nederland en speelt de hoofdrol in zijn eigen bioscoopfilm
maart

Vught

Na de premiere gingen we gelijk inladen en richting Vught. Zo leuk om vrienden weer te zien. Ze kookten zoveel lekkers voor ons in hun green egg, jammie. We konden gelijk de wheels van kleine Am√©lie bekijken. Goede keuze jongen, deze mama vind je keuze voor meiden helemaal top. En ook je schoonouders bevallen me ūüėÄ Waar kan ik tekenen haha.

De zondagmiddag welbesteed. Alhoewel, Oliviertje lag de hele middag ziek op de bank onder een warm dekentje. Dat was niet leuk en ik voelde me er ook wel ietwat schuldig door. We dachten dat hij het wel aan zou kunnen, maar daar had ik me even zwaar in vergist. Arm ventje. uiteraard heb ik hem met alles voorziene heeft hij veel geslapen.

Jullie alvast een hele fijne week gewenst! Hopelijk staat er heel veel moois op de planning!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 


Delen vinden we super lief