Delen vinden we super lief

Realitycheck to the Max! brandfield mom wow realitycheckVakantie doet een mens goed. Tijd voor je partner, je gezin, maar het voornaamste: voor jezelf! Even pas op de plaats. Ik zal het niet onder stoelen, of banken schuiven dat het bewogen weken waren die achter ons liggen. Afscheid van dierbaren, verschuivingen op persoonlijk en werkgebied en ook teleurstellingen moesten er verwerkt worden. Het werd een heuse ‘realitycheck’ daar op mijn ligbed.
De vakantie kwam als geroepen. Unplugged van alles thuis en opladen in een mooi oord. En op mijn strandstoeltje heb ik alles de revue laten passeren. En ben vooral tot een paar inzichten gekomen …. Wat vrouwen nooit moeten vergeten en wat we toch echt eens tussen onze oren moeten knopen….

Realitycheck

1. Iedereen is omringd met iemand waarbij het lijkt dat ze echt alles op de rit hebben. Laat je niet gek maken, voor een ander zou jij dat wel eens kunnen zijn! Hobbels op de weg horen er nu eenmaal bij..realitycheck momlife
2.  Als iemand je een compliment geeft, omarm dit en geloof het. Ze liegen echt niet! Waarom zouden ze?
3. Iedere vrouw heeft een ‘love handle’, ook wel ‘muffin rolletje’ als ze voor over bukt. En die bikini body? Trek ‘m aan & embrace it! Ik heb het zwembad afgespeurd naar het perfecte lichaam en vond ze stuk voor stuk mooi. De één wat ronder dan de ander, maar het is het hoofd dat er op zit dat telt. Een blij mens is altijd aantrekkelijk. Een enorme Realitycheck.

4. Ongelukkig met je striae? Denk aan alle vrouwen die dolgraag met je zouden willen ruilen. Zie ze als souvenirs van je grootste geschenk 💙💜

5. Heb zelfvertrouwen! Kijk naar jezelf zoals je naaste dierbaren naar je kijken, dan zou je genoeg zelfvertrouwen hebben, You Bett Ya!!
6. Je hebt geen man nodig om jezelf te redden, of om gelukkig te zijn! Red eerst jezelf en zorg dat je het met jezelf gewoon reuze gezellig hebt! Die man vult je aan. En ‘The right Guy’ staat je in alles bij.realitycheck
7. Je hoeft echt niet van ieder deel van je lijf te houden. Al zou je dat natuurlijk wel gewoon moeten doen… Die Realitycheck kreeg ik vooral door de zoveelste compliment van manlief. Echt niet dat ik hem geloofde, tot hij boos werd. Ok, ok..waarom zijn wij vrouwen toch altijd zo onzeker!

8. We worden allemaal weleens wakker met een adem waar je ‘U’ tegen zegt en waar je partner bewusteloos van raakt. You’re not alone! Je hoeft echt je wekker niet een uur eerdere zetten om je tanden te poetsen.

realitycheck momlife Emojmoms app nu te downloaden in de App Store zwanger EUg
9. Je bent zelf nr. 1 en je zou jezelf als hoogste prioriteit moeten zien! En nee, je bent zelf geen back-up plan, laatste in rij, of alternatief!
10. Je bent een vrouw, dat is op zich zelf al mega bewonderenswaardig !! F🌟ck die onzekerheid!
De lijst kan nog veel langer… Vakantie doet een mens echt heel goed. De inzichten kwamen met de dagen rust, gezelligheid, veel lezen, sporten, liefde en omringd zijn met dierbaren die het vaker beter zien dan jezelf 💛
We gaan proberen om het vakantiegevoel nog lang vast te houden. We kijken terug op hele fijne weken en ik probeer bewust te worden van bovenstaande punten. De één is lastiger voor mezelf dan de ander, maar ik zal mijn best doen. En waar ik ook weer inzicht in kreeg, is dat ik verdomd slecht ben in afscheid nemen….

Instagrampost

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En dan is er dat onvermijdelijke afscheid! Ik ben er niet bedreven in en glip het liefste ongezien en stil weg, of kruip onder een steen. Vaak weet je dat het door beide levens onmogelijk is om elkaar weer te zien na de vakantie. Door mijn internationale baan en studie zou je denken dat ik er met de jaren makkelijker in word, maar niets is minder waar. Ik vind het steeds vervelender worden om dag te zeggen of wellicht ‘tot ooit weer ziens’. En dan kijk ik naar de kids die het nog lastiger hebben. 🌟 Voor het eerst nemen ze afscheid van dierbare, gezellige vakantie vriendjes. Ze slaan hun armen om elkaar heen, vegen een traantje weg, geven een boks in de lucht of een glimlach vol troost en stappen in de auto. Goede reis, riep Lizzy! Olivier keek wat verlegen en ik zag dat hij er niets van begreep. Yvette klaagde gelijk over buikpijn. Haar vriendinnetje Sarah had zich ook verstopt. Ook zij vindt het maar niks om niet meer met elkaar te kunnen spelen! Och arm meisje… Oefening baart kunst, maar niet als het om afscheid nemen gaat! Dat leer ik nooit! Ik blijf het vreselijk vinden en hoop dat mijn kindjes er minder last van zullen hebben. Dat bleek ook maar weer toen ik afscheid moest nemen van m’n collega! Ik ben een amateur in afscheid nemen! Het liefst ga ik het oncomfortabele gesprek niet aan en sluip weg zonder doei te hoeven zeggen. En toch hoort het er bij… de vakantie is voorbij en nieuwe avonturen staan op ons te wachten ✨⚡️…. Heading Home Byebye France 🚙 Merci @camping_pin_parasol & @yellohvillageofficiel pour votre accueil et votre gentillesse. #findevacanses #aurevoir #afscheidnemen #pijninhunbuik #nieuweavonturen #motherhoodunplugged #momlife #motherhood #letthembelittle #modelkids #sibblings #hugsandkissess #motherhoodrising #motherhoodthroughinstagram #momsofinstagram #candidchildhood #holidayhascometoanend #dailyparenting #childhoodunplugged #mumlife #ig_motherhood #sadday #sayinggoodbye

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Het was een fijne vakantie. En we zullen elke realitycheck uiteraard omarmen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief